workshops
massage

babymassage

Babymassage is heerlijk om te geven, maar natuurlijk ook om te ontvangen. Je geeft je kindje tijdens de massage een portie liefde, geborgenheid en zelfvertrouwen mee en tegelijk stimuleer je de zintuigen en het lichaamsbewustzijn. Het is bewezen dat je door massage buikkrampjes, onrust en huilen kunt verlichten en je kunt bijdragen aan een betere slaap. Tijdens de lessen leer je de correcte handgrepen van de Shantala babymassage zodat je hier thuis mee verder kunt.

De cursus babymassage is geschikt voor baby’s van 6 weken tot 9 maanden. Ook baby’s die veel huilen, onrustig zijn, zich overstrekken of last hebben van darmkrampjes hebben baat bij massage. Voor baby’s en ouders die een moeilijke start hebben gehad, is de babymassage een fijne manier om het hechtingsproces te ondersteunen.

De cursus wordt gegeven door Ines Rothmann van Lava. Zij maakt gebruik van de Shantala babymassagetechnieken en vult deze naargelang de behoeftes verder aan met andere massagemethodes.

Meer informatie: info@lava.yoga

niet gevonden

wil je op de hoogte blijven?

Bedankt! Wij hebben jouw inzending goed ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.
Door op aanmelden te klikken, bevestig je dat je akkoord gaat met onze privacy policy. Maximum een nieuwsbrief per maand. Geen spam, daar hebben we zelf ook een hekel aan. Je kan altijd uitschrijven.

inschrijven

Vul hieronder je gegevens in. Je ontvangt van ons zo snel mogelijk een bevestiging.

bedankt! Je inschrijving is gelukt.
We laten zo snel mogelijk iets weten
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.