waarvoor kun je bij ons terecht

zwangerschap

Vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent, kun je bij ons een afspraak inplannen zodat we samen kunnen kijken welk traject je bij ons wilt afleggen.

ontwikkeling

Kindjes ontwikkelen in een razend tempo en soms vraag je je als ouder af of het nog allemaal goed gaat of hoe je de ontwikkeling van je kindje het beste kunt stimuleren.

voeding

Gezonde voeding legt de basis om overgewicht, diabetes type II, concentratieproblemen en andere ongemakken op latere leeftijd te voorkomen. We willen je daarom goed informeren zodat je zelf voedingskeuzes voor je kindje kunt maken waar je je goed bij voelt.

ouderschap

De geboorte van een baby is een van de meest bijzondere ervaringen in het leven. Een periode vol liefde, plezier en mooie verwachtingen, maar tegelijkertijd ook een periode die stress kan geven en lastige uitdagingen met zich meebrengt.

kraamtijd

De baby is er en de kraamperiode gaat van start. Wat nu? Bel je vroedvrouw ;)

hechting

Tegenwoordig lezen we overal wel iets over veilige hechting tussen ouder en kind (en terecht). Niets is belangrijker, maar de keerzijde van al deze informatie is wel dat we al snel bang zijn dat we iets verkeerd doen en we door de bomen het bos niet meer zien.
good practice logo
Dit is een kwaliteitslogo voor de postnatale zorg. Fleur en Tine voldoen aan de voorwaarden én praktijkvoering volgens de good practice aanbevelingen van de Vlaamse Beroepsorganisatie van Vroedvrouwen (VBOV).

wil je op de hoogte blijven?

Bedankt! Wij hebben jouw inzending goed ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.
Door op aanmelden te klikken, bevestig je dat je akkoord gaat met onze privacy policy. Maximum een nieuwsbrief per maand. Geen spam, daar hebben we zelf ook een hekel aan. Je kan altijd uitschrijven.