aanbod
zwangerschap

zwangerschap

Samen met jouw gynaecoloog kunnen we jouw zwangerschap medisch opvolgen. We luisteren naar de harttonen van de baby, controleren de groei en ligging, volgen jouw gewicht en bloeddruk op en kunnen verschillende onderzoeken doen zoals een urinetest, bloedafnames, de suikertest en een vaginale wisser voor de GBS-screening.

Je bent ook altijd welkom bij zorgen of twijfels of voor een informatief gesprek. Vanaf het derde trimester van je zwangerschap kun je bij ons terecht voor individuele infosessies ter voorbereiding op de arbeid en bevalling, de kraamperiode of de keuze voor borst- of flesvoeding.

Vind je het leuk om andere aanstaande ouders te ontmoeten en je samen voor te bereiden op je bevalling en kraamperiode? Schrijf je dan in voor een groepscursus. Een grote meerwaarde want tijdens deze interactieve momenten krijg je niet alleen van ons, maar ook vanuit de groep heel veel nuttige informatie.

We vinden het belangrijk dat je een traject kiest dat bij jou/jullie past en dat je goed geïnformeerd bent tijdens je zwangerschap.

contact