aanbod
ouderschap

ouderschap

Iedere ontwikkelingsfase kan voor ups en downs zorgen omdat er veel nieuwe dingen op je pad komen. Kun je ondersteuning gebruiken of wil je je tijdens de zwangerschap goed voorbereiden op het ouderschap? Maak gerust een afspraak.

Door onze werkervaring van ruim 13 jaar op het consultatiebureau, zijn we inmiddels gewaagd aan tal van opvoedingsvragen. Heb je vragen over slapen, zindelijkheid of de bijvoorbeeld de peuterpuberteit? Stel ze ons gerust tijdens een consult op onze praktijk. We helpen jullie hier graag mee verder.

Wij geloven niet in een bepaalde opvoedingstechniek of -stijl, maar eerder in goed geïnformeerd ouderschap. Voor ons is het belangrijk om naar de context te kijken en jullie draagkracht en van daaruit samen aan het werk te gaan.

We hebben kennis over verschillende opvoedingsstijlen en zowel Fleur als Tine zijn beiden Triple P geaccrediteerd. Triple P is een positief opvoedingsprogramma van de Brisban University in Australië. Triple P staat voor 'Positive Parenting Program' en is een methode voor opvoedingsondersteuning.

contact