workshops

hey baby, ontspannen bevallen en je baby verwelkomen

In drie fysieke bijeenkomsten (drie keer 2 uur) en een online les bereiden we je tijdens je zwangerschap volledig voor op de bevalling en kraamperiode.

reanimatie baby en jonge kind

Tijdens deze drie uur durende workshop leer je van een doorwinterde kinderverpleegkundige alle vaardigheden van levensreddend handelen bij de baby en het jonge kind.

babymassage

Een ontspannen babymassage is een heerlijk verwenmomentje voor jou en jouw baby. Door de liefdevolle aanrakingen versterk je jullie band en zorg je voor een gezonde ontwikkeling van de baby.

online babymassage

In je eigen omgeving ga je zelf aan de slag met de vlot aan te leren basistechnieken van deze ontspanningsmassage.

mama-baby yoga

In de mama-baby yoga neem je tijd voor jezelf om zowel fysiek als mentaal te herstellen.

baby yoga

Baby yoga ondersteunt een positieve interactie, vooral tussen moeder/vader/grootouders en baby. Het is een fijne manier van samen te leren ontspannen en de band met je baby te versterken.

gezonde voeding, hapjes, papjes of rapley

Tijdens deze workshop vertellen we je hoe je weet of je baby klaar is voor meer dan melkvoedingen en geven we je informatie over gezonde vaste voeding en hoe je daar aan begint.

zwangerschapsyoga

Deze reeks zwangerschapsyoga helpt je om vitaliteit, draagkracht en veerkracht doorheen je zwangerschap op te bouwen.

wil je op de hoogte blijven?

Bedankt! Wij hebben jouw inzending goed ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.
Door op aanmelden te klikken, bevestig je dat je akkoord gaat met onze privacy policy. Maximum een nieuwsbrief per maand. Geen spam, daar hebben we zelf ook een hekel aan. Je kan altijd uitschrijven.