workshops
gezondheid

reanimatie baby en jonge kind

Het juist en rustig handelen bij acute situaties kan hét verschil maken in het al dan niet slagen van levensreddende handelingen. De focus van de workshop ligt op het aanleren van alle vaardigheden die te maken hebben met verslikken, verstikken en reanimeren. Iedere deelnemer krijgt een reanimatiepop die onmiddellijk feedback geeft over zijn vaardigheden. Je kunt op deze manier op je eigen tempo en onder deskundige begeleiding de technische vaardigheden inoefenen. De lesgever maakt gebruik van boeken en lesmateriaal van het Rode Kruis. Deze worden steeds geüpdatet waardoor ze met recent materiaal werken. Iedere deelnemer krijgt op het einde van de opleiding een attest van deelname. Wij zorgen voor een hapje en drankje en een fijne oefenruimte. Baby'tjes zijn welkom om mee te komen zonder kinderwagen. Een draagdoek of maxi cosi kan wel.

Prijs: 45 euro per persoon.

Inschrijven doe je hier

Annulatie van de inschrijving kan tot 1 maand op voorhand omdat we met een extern bedrijf werken en jullie plekje moeten reserveren en betalen. Bij afwezigheid mag je wel een vervanger laten deelnemen.

6
Feb
23
24
Apr
23
5
Jun
23
9
Oct
23
11
Dec
23

wil je op de hoogte blijven?

Bedankt! Wij hebben jouw inzending goed ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.
Door op aanmelden te klikken, bevestig je dat je akkoord gaat met onze privacy policy. Maximum een nieuwsbrief per maand. Geen spam, daar hebben we zelf ook een hekel aan. Je kan altijd uitschrijven.

inschrijven

Vul hieronder je gegevens in. Je ontvangt van ons zo snel mogelijk een bevestiging.

bedankt! Je inschrijving is gelukt.
We laten zo snel mogelijk iets weten
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.