workshops
zwangerschap

hey baby, ontspannen bevallen en je baby verwelkomen

De eerste les geeft je informatie over de arbeid en bevalling (de verschillende fases, het opvangen van de weeën, het persen, de rol van bevalpartner en de Brains-methode) de tweede les wordt gegeven door Nathalie Van Vlerken en is een praktische les met de focus op bevalhoudingen, ademhaling en alles wat oxytocine doet stromen. In de derde les die online doorgaat, geven we je informatie over een inleiding en keizersnede en in de vierde les (terug bij ons op de praktijk) vertellen we je over de eerste 6 weken na de geboorte. We hebben het over de verzorging van de baby, emoties en het lichaam van de mama in het postpartum, de verandering van partnerschap naar ouderschap en hoe je je kunt organiseren in de kraamjungle. Je bent welkom om samen met je partner deel te nemen!

Inclusief een goodiebag, geboorteplan om thuis in te vullen en een lijst met onze favoriete benodigdheden voor de kraamperiode.

Prijs: 167 euro voor 4 lessen.

Inschrijven doe je hier

2
May
23
7
Mar
23
5
Sep
23
7
Nov
23

wil je op de hoogte blijven?

Bedankt! Wij hebben jouw inzending goed ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.
Door op aanmelden te klikken, bevestig je dat je akkoord gaat met onze privacy policy. Maximum een nieuwsbrief per maand. Geen spam, daar hebben we zelf ook een hekel aan. Je kan altijd uitschrijven.

inschrijven

Vul hieronder je gegevens in. Je ontvangt van ons zo snel mogelijk een bevestiging.

bedankt! Je inschrijving is gelukt.
We laten zo snel mogelijk iets weten
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.