Misschien heb je al gehoord dat de eerste 1000 dagen, van de conceptie tot aan de tweede verjaardag van je kindje, enorm belangrijk zijn voor een gezonde ontwikkeling. We weten inmiddels dat kinderen die in hun eerste jaren een veilige hechtingsrelatie opbouwden, later beter met emoties kunnen omgaan. De komst van een baby is een van de meest ingrijpende veranderingen in je leven en de druk om het goed te doen is groot. Wij beseffen maar al te goed dat je daarom soms best wat hulp kunt gebruiken.

Onze perinataal consulent Babette De Hert biedt een luisterend oor wanneer je met zorgen of twijfels zit. Je kunt via onze online agenda een afspraak bij haar inplannen. Voor relaxatie-oefeningen, mindfulness en versterkend lichaamswerk kun je terecht bij onze collega's Ines Rothmann en Nathalie Van Vlerken die op woensdag en donderdag op onze praktijk te vinden zijn.

Daarnaast bieden we een heel pakket van workshops aan die een veilige hechting bevorderen tussen ouder en kind. Denk bijvoorbeeld aan een mama-baby yoga, een baby yoga of babymassage.

Je kindje dragen bevordert ook een veilige hechting. Bij ons kun je draagdoeken testen voordat je er zelf een aankoopt en oefenen met een drie kilogram zware draagpop. We hebben verschillende soorten doeken zodat je goed kunt kiezen wat bij je past. Het testen van draagdoeken kan tijdens een infosessie kraamtijd of na de geboorte.

contact